© Adrian Dreßler
© Adrian Dreßler
© Adrian Dreßler
© Adrian Dreßler
© Adrian Dreßler

La Ruta per etapes de la Val d'Aran

Itinerari Camin Reiau

Itinerari

L'itinerari discorre per senders que uneixen els 33 pobles de la Vall d'Aran, en un recorregut total de 150 kms., amb 12.000 metres de desnivell acumulat (6.000 de desnivell positiu).

En aquesta proposta dividim la ruta en 10 etapes d'uns 15 km aproximadament, tot i que es pot adaptar el nombre d'etapes a la demanda dels caminants. És una ruta que es pot fer completa (fent totes les etapes seguides) o fraccionada al llarg de l'any.

Per a qui?

Aquesta ruta va dirigida a caminants que a més de fer exercici desitgin submergir-se en la història, els costums, la gastronomia i la cultura d'aquest petit país amb llengua pròpia que és la Vall d'Aran, ja que recorreran els senders que servien de comunicació entre els diferents pobles de la Vall: l'històric CaminReiau (la Via de Comunicació Interna de la Vall d'Aran).

CaminReiau és una ruta que es pot fer durant tot l'any. Sol o en família, amb amics. També pots trobar el teu desafiament esportiu amb aquests 150 Kms ...

Etapa 9 Camin Reiau: Bausen
Etapa 9 Camin Reiau: Bausen

Passaport

Per fer la ruta CaminReiau us oferim un passaport que inclou: una mapa detallat de la mateixa, la ressenya de les diferents etapes, la possibilitat de descarregar la ruta en un gps ...., i un obsequi.

I a més, la gestió de la reserva dels següents serveis:

  • Allotjament de les diferents etapes
  • Guia acompanyant / cultural
  • Transport d'equipatge

En acabar la ruta es lliurarà un obsequi "Finisher".