Us animem a descobrir el Camin Reiau amb guia

Vine a caminar-lo!!

CaminReiau ens ofereix la possibilitat de fer un viatge en el temps i conèixer la Val d'Aran de l'antiguetat, recorrent els vells camins per on transcorre la ruta. En el nostre caminar ens assaltaran infinitat de preguntes, la nostra curiositat es desbordarà intentant trobar explicacions a multitud de detalls que a primera vista podrien no tenir importància, però ... segur que tenen una explicació !!

Per què a les velles parets que separen el camí d'una finca, les pedres superiors estan col·locades de forma vertical? I aquestes fulles en forma de creu que trobem en totes les portes de Bausen, què signifiquen? i les pedres tan ben tallades i amb figures humanes que trobem en algunes esglésies, què representen? Ah! ¿I aquest espectacular avet plantat a la plaça de Les, ¿que simbolitza? Per què les velles cases amb les seves parets emblanquinades s'assemblen tan poc a les noves construccions? ¿I per què hi ha tantes fornícules o pilars amb imatges en els pobles i en els camins, i la majoria de les vegades coincideix la imatge de Sant Antoni?

Tantes i tantes preguntes poden assaltar-nos el nostre camí que us proposem una solució per no perdre detall: Realitzar la ruta CaminReiau amb guia.

Ens ajudarà a viure i sentir el camí amb més intensitat, a interpretar els múltiples detalls que formen una part molt important i imprescindible de la ruta, a conèixer a fons la cultura, la flora, la fauna, les tradicions ancestrals que encara perduren, les vivències dels seus habitants que tant han canviat en les últimes dècades, tan diferents de l'actual forma de viure, ...

Ricard Novell Agramunt

Ricard Novell Agramunt

Guia cultural i de mitja muntanya

Ricard Novell Agramunt

Camin Reiau amb guia

viure-ho i sentir-ho amb més intensitat