CaminReiau Ricard Novell el autor de la ruta caminandola
CaminReiau Subiendo a Bausen
CaminReiau tardor
CaminReiau Arties
CaminReiau Camino a Casarilh
CaminReiau Montgarri
previous arrow
next arrow

La Ruta per etapes de la Val d'Aran

Itinerari Camin Reiau

Què és Camin Reiau?

El Camin Reiau transita per camins tradicionals que uneixen els 33 pobles de la Val d'Aran, en un recorregut total de 150 km amb 12.000 metres de desnivell acumulat. La ruta completa la plantegem en 8 etapes d'uns 15km per etapa i una mitjana de 4 a 5 hores de marxa al dia. Això és així perquè volem que tinguis temps per a visitar els pobles i fer les activitats que triïs en el lloc on dormiràs, o de camí. La Val d'Aran es caracteritza pels seus bonics paratges però també per la seva cultura, gastronomia, festes i la iniciativa d'artesans i artistes. En cadascuna de les etapes de l'itinerari et proposem activitats per a fer i visites obligades. Descobreix-ho!

Per a qui?

Aquesta ruta va dirigida a caminants que, a més de fer exercici, desitgin submergir-se en la història, els costums, la gastronomia i la cultura d'aquest petit país amb llengua pròpia que és la Val d'Aran. Recorreran els camins que servien de comunicació entre els diferents pobles de la Vall: l'històric Camin Reiau, una ruta que es pot realitzar durant tot l'any. En solitari, en família, amb amics o en parella, en definitiva, amb qualsevol o amb tots aquells que portin dins la curiositat de conèixer nous horitzons i els vingui de gust una bona dosi d'història i cultura.

Etapa 9 Camin Reiau: Bausen
Etapa 9 Camin Reiau: Bausen

Tria la teva ruta o la pensem a mida

Volem que vinguis a viure el Camin Reiau, per això te'l volem posar fàcil. Descobreix les propostes que hem pensat per a tu i si no et quadra cap dels paquets escriu-nos i t'organitzarem la ruta a mida segons les teves necessitats.

Vols que t'acompanyi un guia local coneixedor de la vall?

Històries, llegendes, contes, veritats, fantasies, dites… I també cultura del romànic i curiositats del la Val d'Aran. Fer el Camin Reiau amb el guia Ricard Novell és un valor afegit important que, segur, no et decebrà.

 Bausen