Us animem a descobrir el Camin Reiau amb guia

Vine a caminar-lo!!

Ricard Novell, el mític guia de la Val d'Aran que coneix exactament tots els racons i tots els detalls d'una vall que ha recorregut centenars de vegades.

Si ets curiós i encara tens la capacitat de sorprendre't d'un nen et convidem a compartir el teu camí amb guia. Què són aquestes fulles en forma de creu que trobem en totes les portes de Bausen? Què representen aquestes pedres amb figures humanes que trobem en algunes esglésies? Qui van ser els últims habitants de Montgarri? Això i milions de curiositats de la Vall et podrà explicar el Ricard amb tot luxe de detalls.

Històries, llegendes, contes, veritats, fantasies, dites… I també cultura del romànic i curiositats de la Val d'Aran. Fer el Camin Reiau amb el guia Ricard Novell és un valor afegit important que segur no et decebrà. Estar amb ell ens ajudarà a interpretar els múltiples detalls que formen una part molt important i imprescindible de la ruta, a conèixer a fons la cultura, la flora, la fauna, les tradicions ancestrals que encara perduren, i les vivències dels seus habitants que tant han canviat en les últimes dècades. En definitiva, a viure-ho amb més intensitat.

Pots optar pel servei de guia els dies que vulguis. Consulta'ns les tarifes sense compromís.

Ricard Novell Agramunt

Ricard Novell Agramunt

Guia cultural i de mitja muntanya

Ricard Novell Agramunt

Camin Reiau amb guia

viure-ho i sentir-ho amb més intensitat