Marcatosa i Les

El Camin Reiau ens endinsa en el Baish Aran a través de camins miners, contrabandistes, accessos a centrals, camins de ferradura.

Tots ells envolcallats en rituals màgics, tradicions paganes ancestrals i sota l'empara de les torres de defensa com el Castèth de Les.

Bòrda Regudèr. Pònt deth Pas deth Lop
Camin des Artigaus

Informació tècnica

  • Distància: 12.2 Km.
  • Desnivell pujada: 186 m.
  • Desnivell baixada: 802 m.
  • Horari aproximat: 4 h.

Què et proposem en el teu camí a… Les

Al teu pas per Arres

Aquest poble és molt curiós! Arres són dos pobles en un, o un poble dividit en dues meitats, Arres de Sos (de dalt) i Arres de Jos (de baix), però amb un cordó umbilical que els uneix: l'Església de Sant Joan Baptista del sigle XVIII, just a mig camí dels dos pobles.

Quan arribis a Les

Què tal creus que t’aniran un parell d'hores al circuit d'aigües termals de les Termes Baronia de Les? Creiem que és un molt bon final d'etapa! Sortiràs completament relaxada/o com a mínim.

Er Haro de Les

Caviar Nacarii és una de les marques de caviar més exclusives d’Europa i es troben a la població de Les! Vols saber com ho fan? Durant l'hora que dura la visita coneixeràs la seva història, orígens, totes les etapes del cicle de vida de l'esturió en estat salvatge i en captivitat, així com el procés d'elaboració del caviar.

Si més aviat et ve de gust una mica d'adrenalina et proposem no perdre't els circuits de Deportur que et deixaran sense alè, literalment. No només s'encarreguen de gran part del rafting de la zona, sinó que a més ofereixen rutes en piragües, barrancs, tirolines i arborisme.