Les 12 peces imprescindibles per Camin Reiau

Molts de vosaltres ens esteu demanant recomanacions perquè voleu saber què posar a la vostra motxilla per venir a recórrer el Camin Reiau. Així que ens hem animat a escriure aquest post amb alguns dels consells que a nosaltres ens sembla que et serviran si et trobes pensant amb què omplir el teu equipatge.

Tot i que tenim servei de transport d’equipatge la majoria de les persones que es decideixen a recórrer la Val d’Aran a peu ho feu amb totes les vostres pertinences a l’esquena. La qual cosa ens sembla genial. És una bona manera d’adonar-te que es necessiten pocs béns materials si saps escollir bé.

Al trobar-nos en un entorn de muntanya la temperatura entre un dia i un altre pot variar considerablement. Pot arribar a fer molta calor durant el dia, que caigui una mica d’aigua, o una bona tromba, i a mesura que s’acosta la nit les temperatures poden baixar en picat. Per tant, us recomanem que porteu poca roba però variada:

 1. Motxilla sempre LLEUGERA. Ja que portaràs la motxilla a l’esquena durant més d’una setmana és convenient que n’escullis una que estigui entre els 20 i 30 litres. 
 2. Botes o bambes de muntanya, preferiblement que siguin impermeables, així podràs caminar amb més tranquil·litat i no córrer el risc de portar els peus mullats tota la ruta.
 3. Uns bons mitjons d’esport, que no et facin rascades amb les sabatilles.
 4. Pantalons curts, lleugers i còmodes.
 5. Samarreta tèrmica d’esport màniga curta i màniga llarga (és important que sigui tèrmica si volem que se’ns assequi amb més facilitat)
 6. Gorra o barret per protegir-nos de el sol.
 7. Ulleres de sol.
 8. Crema solar i protecció labial 
 9. Ampolla d’aigua. No cal que tingui molta capacitat. Trobareu aigua en tots els pobles.
 10. Forro polar o alguna cosa semblant per a fer servir com a segona capa si l’ambient refresca una mica.
 11. Jaqueta d’abric lleugera per si sortim a passejar després del sopar, per exemple, o per les tardes més fresques.
 12. Jaqueta impermeable o impermeable (si tens, pantalons impermeable també. Si no tens procura que la jaqueta et cobreixi al menys part de les cames).

I amb això tens més que suficient per venir a recórrer les 8 etapes de el trajecte de Camin Reiau, la ruta que recorre tots els pobles de la Val d’Aran.

Ara només et toca gaudir!

 

Dejar un comentario